ProShooting Kft fegyverbolt, Vadászat, vadászfegyverek, precíziós fegyverek, fegyvertisztítás, vadászbolt - Proshooting Budapesten
06 1 321 3602
1119 Budapest Etele út 65

Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
proshooting kft


A legtöbb, fegyvereket és kiegészítőket forgalmazó céggel ellentétben mi azt szeretjük ha a vásárló nem csak egy kép vagy katalógus alapján választ fegyvert vagy kiegészítőt, hanem kezébe fogja és a maga valóságában meggyőződve annak használhatóságáról vagy szépségéről dönt a vásárlásról. A vadászatban egyre nagyobb az igény - például hegyi vadászatok alkalmával - a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik - hátrányaik korrekt átbeszélése , valamint a távlövészet alapjainak megismertetése, nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához . Bízunk abban, hogy minél több leendő vásárlónk igénybe veszi az általunk kínált lehetőségeket.

Elhivatottságunk révén A ProShooting Kft termékpalettáján vadászok, sportlövészek, precíziós lövészet és a ballisztika kedvelői  és nem utolsó sorban a hosszú távú lövészet szerelmesei is megtalálják számításukat! Termékeink között az alábbi termékeket képviseljük : Boretech, GRS, Kestler, March ,Mauser, MTM, Raetz, S&B, Sauer,Swarovski, Tarvas, Weatherby,Zeiss

A cég megalakulása 2009 - óta folyamatosan és következetesen azon dolgozunk,  hogy a lövészet és a vadászat iránt érdeklődő vásárlók számára az új technológiák, termékek , kiegészítők hazánkban is elérhetőek legyenek. A lövészsportban megszerzett tudást és tapasztalatot kihasználva, olyan gyártók termékeit forgalmazzuk amelyek a világ élvonalába tartoznak. Nem kötünk kompromisszumot a minőség terén, minden terméket amit forgalmazunk mi magunk is használunk , használatukat, megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük.


Tisztelettel állunk továbbra is vásárlóink rendelkezésér.

Tógyer Imre
Ügyvezető-tulajdonos
ProShooting Kft
www.proshooting.hu
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Ajánlott termékek
Műanyag puffer .22
Lapua 8x57 IS Naturalis Solid lövedé...
Swedteam Elk Leather férfi vadásznadr...
HANWAG Robin GTX vadászbakancs
CZ P-10 C 9 mm Luger pisztoly
Atlas V8 BT10-LW17 bipod

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.