+36 30 014-6375    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Jaki hangtompítók!

A Jaki Tuote által gyártott hangtompítók legújabb kínálata rozsdamentes acél/ RST/ és alumínium modellekből áll. Az alumínium modellek rozsdamentes acél alkatrészekkel vannak felszerelve a hangtompítók belsejében.

Az RST-modellek választéka három különböző típusú, a cső végére szerelhető hangtompító típusból áll. Egyes modellekben a hangtompító a rögzítő menet hosszát leszámítva a hangtompító hosszával növeli meg a fegyver teljes hosszát, míg a másik, az úgynevezett teleszkópos hangtompító, pedig átlagosan 100 mm-rel, ha a hangtompító megfelelően van a cső végére rögzítve.

Választható felületek: matt fekete, matt ezüst és matt rozsdamentes acél.


Főbb jellemzők:

  • A hangtompító kimeneti nyílása kb. 1 mm-rel nagyobb, mint a lövedék átmérője.
  • Az egyenességvizsgálatnak alávetett hangtompítók könnyen a fegyverre telepíthetők.
  • Háromféle Jaki hangtompítókapható: teljesen rozsdamentes acélból készült, titán és alumínium ötvözet kombinációjából készült és rozsdamentes acél és alumíniumötvözet kombinációjából készült hangtompítók.
  • Minden hangtompítóra két év garancia vonatkozik az anyag- és gyártási hibákra.
  • A hangtompító súlya a kalibertől és a menettől függően változhat
  • A zajszintmérés cal.308-as fegyverekkel a Mil-Std 1474D standard szerint történt
  • Hő- és burkolatvédő neoprén huzat minden JAKI modellhez rendelhető


A márkáról:

A Jaki Tuote márkanév alatti hangtompítók gyártása Finnországban kezdődött 1996-ban, amikor először jelentek meg egy lövészversenyen. Azóta Aki és Jussi Nyyssönen saját fegyvertárukban tervez és gyárt hangtompítókat vadászok és sportlövők számára. A sportlövők körében eltöltött 30 évnyi mozgás során szerzett tapasztalat és tudás így tükröződik az egyedi feldolgozásban és a felhasznált anyagokban. A hangtompító a lövés által okozott visszarúgás és zaj csökkentésére szolgál. Ez a hangtompító belső szerkezetében a lövés után keletkező gázok rögzítésével és lelassításával történik. Hangtompító kiválasztása: Az új hangtompító kiválasztása elsősorban a fegyver kaliberétől és a csőtorkolat menetétől függ. A Jaki Titanium Hunter a finn gyártó újdonsága. A kicsi, könnyű, de erős hangtompítóhoz olyan anyagokat használtak, mint a titán és a repülőgép-alumínium! Ennek köszönhetően szép méreteket lehetett elérni. Hossza 184 mm, súlya mindössze 300 g. Mindezt kiegészíti az akár a 36 dB-es zajcsökkentés is. Vásárolható kiegészítő: A Jaki-Tuote hangtompítókhoz készült neoprén huzat megvédi az eszközt az ütésektől és a kopástól, amikor a terepen vagy a lőtéren mozogsz. Ugyanakkor védi a kezed a hőtől, amikor intenzív lövés után leszerelnéd a hangtompítót.


Katalógus:

JAKI TUOTE

vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön a belépésre való jogosultságát igazolja.