+36 30 014-6375    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

GPO Wins Best Overall Binocular Award!

Nagyon magas , 90% BBR eredményt elérve ismét bebizonyította, hogy a German Precision Optics keresőtávcsöve nem csak az 1000 USD alatti szegmens legjobb szereplője , de bármely TOP kategóriás high-end gyártó hasonló eszközével is felveszi a versenyt.Néhány kiemelkedő tulajdonság, ami a termékre jellemző:
• A GPO által használt váz alkotó elemei általános minőségüket tekintve a top kategóriát képviseli . Ide tartozik a magnézium ötvözet ház , az alumínium szemlencse házak , a super simán mozgó fókusz gyűrűk az integrált dioptria állítással.

• Kívánni sem lehetne jobb összeállítást , mint a magas minőségű optikai alkotó elemeket és több rétegű bevonatokat , a két HD üveg lencsével , a külső felületek extrém karcálló ,vízlepergető és az elkoszolódást megakadályozó bevonatait , amelyek akkor is nagyon hasznosak ha éppen tisztítani kell a lencséket.

• Ezek a nagyon magas minőségű alkatrészek fantasztikus optikai teljesítményt adnak , ezzel felveszik a versenyt bármely , a piacon jelenleg kapható , és akár sokkal magasabb áron kínált termékkel.

• A 10x42 nagyításhoz mérten meglepően tiszta , világos kép

• A fél kemény kialakítású hord tok illetve a nyakba akasztható pánt az eddig próbáltak közül az egyik legkényelmeseb.

• A 10 x nagyítású keresőtávcsövek közül a GPO Passion HD rendelkezik az egyik legszélesebb látószöggel , pontosan 110,9 m a látómező 1000 méter távolságban . Ez az adat pontosan megegyezik az etalonnak számító és elismert top kategóriás Leica 10x42 Ultravid HD és Swarovski 10x42 EL optikákkal.

• Magyarországon a German Precision Optics teljes modellpalettáját a Proshooting KFT importálja és forgalmazza!

NÉZD MEG A TERMÉKET AZ OLDALUNKON!

vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.