+36 30 014-6375    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

ProShooting Lövész Bázis

Tisztelt barátaim, lövésztársaim, ismerősök és minden kedves lövészet iránt érdeklődő!

Egy régi álom teljesült a közelmúltban, és egy nagyon kedves barátom/üzleti partnerem jóvoltából lehetőséget kaptam, hogy a Proshooting Kft/Etele vadászbolt üzletünkhöz kapcsolódóan egy lőtér üzemeltetését is elindítsam!
A lőtér adottságai kiválóak, mind biztonsági, megközelíthetőségi, infrastruktúra szempontjából is. A golyós pályához tartozó lőállások már ki voltak alakítva, fejlesztésként beltéri világítás, fűtés, a célok megvilágítása, illetve egy professzionális célfigyelő kamerarendszer kialakítása történt meg.

A jelenleg használt 5 db lőállás mindegyike fel van szerelve monitorral, ahonnan minden távolságra kitett cél figyelemmel követhető. A későbbiekben tervezzük újabb 6 lőállását megnyitni, így már 11 lőállást lehet majd egyszerre használni 50-300 m között!

A pisztoly/ karabély pályák már szintén ki voltak alakítva, itt minimális átalakítás után egy széles futóvad lövő pályát is létre tudunk hozni, ahol a klasszikus futóvad céllapokra, illetve bármilyen más mozgó céllapra lehet gyakorolni a lövészetet. A cél haladási sebessége folyamatosan változtatható, a megtett út akár 40 m is lehet.

Ugyanezen szektorban tervezzük egy épületben a lövész - mozi technológián alapuló, vetített vadászjelenetekben, saját lőfegyverrel történő gyakorlás megvalósításának a lehetőségét is.
A koronglövész pályákat már mi alakítjuk ki, minőségi korongdobó géppark segítségével. Skeet, Trap, és változatos koronglövő pályák várják az érdeklődőket.
Elindult a lőtér honlapja is, a www.proshootingloter.hu oldalon előzetes bejelentkezési lehetőséggel, információkkal, árlistával tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket.

A bérleti lehetőségek, lövészklub tagsági kedvezmények, különböző kedvezmény programok még kidolgozás alatt vannak.
Sok esemény lebonyolítására készülünk, versenyek szervezése is tervben van több szövetség keretein belül is, de a jelenlegi koronavírus járvány miatti intézkedések előre nem látható időtartama miatt egyelőre kivárunk.A 10 fő alatti csoportok lövészeti oktatása, élménylövészet, képzések addig is zavartalanul működnek.

A lőtéren nyitvatartási időben büfé is üzemel, egyelőre frissen sültek, pizza, melegszendvics, hamburger választható, a kávé, tea, üdítők mellé. Az ételek elfogyasztása jelenleg vagy elvitellel, vagy a vásárló saját járművében lehetséges, az érvényes szabályozás értelmében. Szájmaszk használata, kézfertőtlenítés kötelező, a 2 m biztonsági távolságot minden esetben szigorúan betartatjuk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, az aktuálisan elérhető szolgáltatásokról mindenképp érdeklődjenek a lőtér elérhetőségeinek egyikén, kollégáim készséggel állnak az ügyfeleink szolgálatára.Tógyer Imre
Proshooting Lövészbázis
Proshooting Kft/Etele vadászbolt


vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.