+36 30 014-6375    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Versenybeszámoló - Kisbér 2020.05.23

A Covid 19 járvány miatt csak most sikerült ismét megszervezni egy hosszútávú-precíziós lő versenyt . Ez a hybrid verseny próba számunkra is  , több lövész társunktól kaptuk a visszajelzést hogy a szituációs ,  kicsit dinamikusabb versenyszámokhoz nincs megfelelő felszerelésük , nehéz a fegyverük stb . Ezért most az első négy pályán a precíziós versenyeken megszokott lőlapokat lőttük . A feladatok kicsit erősre sikerültek ,  a tervezett távolságokhoz képest 80-100 m kerültek messzebbre a lapok , igy a 190 m helyett 265 m , a 400 m helyett 470 m lettek kihelyezve .

A célok kis mérete , a változó  2,5 - 4,5 m/s szél tovább nehezítette a dolgunkat  , de a résztvevő lövészek  ügyesen megoldották az átlagosnál nehezebb feladatokat is . Nagyon jó volt ismét olyan lőtéren lőni , ahol egyszerre 28 lövész is be tudott feküdni , és lőni , nagyon gyors és egyszerű  volt a lebonyolítás .

Az utolsó két pályán a szituációs versenyeken megszokott fém célokat lőttük , az első pályán , 500 m tetőről , 620 m autórol , 705 m autórol , a másodikon 270 m függesztett kötélről , 400 m barikádról , 470 m "Süni" tank akadályról . Tekintettel arra hogy nem igazán volt lehetőség a közelmúltban gyakorolni , és hogy többen először lőttek ilyen versenyszámot , kissé "öregurasabb" volt a végrehajtás , a célok közötti átmozgás nem számított bele az időbe . Mindenki becsülettel végiglőtte a pályákat  , és a  szigorú biztonsági rendszabályokat maradéktalanul betartva egy jó hangulatú , kellemes versenyen vagyunk túl , remélem mindenki jól érezte magát és a következő , 2020 március 13 megrendezésre kerülő , kétnapos Extrém versenyen ismét találkozunk .

Eredmények:


vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.