+36 30 014-6375    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

2020 Május 23. VERSENY!
Az elmúlt hónapokban tapasztalt Covid 19 járvány miatt több tervezett verseny elmaradt, dea mostani enyhítések alapján lehetőség nyílik egy lövész verseny megrendezésére, természetesen a vonatkozó biztonsági szabályok maximális betartása mellett. Az eseményen nézők nem vehetnek részt, a helyszín tágassága pedig lehetővé teszi a versenyzők közötti min 2 m távolság megtartását.

Azok a lőtéri berendezések, amelyeket a szervezők kockázatosnak minősítenek a vírus tovább terjesztése tekintetében, minden versenyző után le lesznek fertőtlenítve. Az egyéni maszk és kesztyű használata javasolt, de nem kötelező.A verseny az elmúlt időszak edzési lehetőségeinek szűkössége miatt kicsit egyszerűbb lesz, és ötvözi a klasszikus precíziós versenyek és a szituációs precíziós versenyek feladatait.

Első 3 helyezett kupa
+ oklevél, 4-5-6 helyezett oklevél. Nincsenek külön kategóriák, mindenki együtt versenyez.Az előző verseny negatív tapasztalatai alapján sajnos a részvételi díjat előre utalással kérem fizetni, a befizetett részvételi díj nem fizethető vissza,ha nem tudtál eljönni mert valami közbejött. A

helyszínen fizetni
szándékozók csak 50 % felárral tudnak részt venni az eseményen.
Részvételi díj
19000 ft, (tartalmaz egy meleg egytálételt), ezt az összeget 2020 05 18 , hétfő 24 óráig lehet befizetni a következő bankszámlára:Proshooting Kft 11740009 20073541 közleménybe a versenyző neve és 2020 05 23 dátum.

Nevezés a
www.preciziosloveszet.hu honlapon, de a nevezés csak a befizetéssel együtt érvényes
vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.