+36 1 321-3602    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Ballisztikai alapkurzus 2019. július 12-én

A szükséges lőszermennyiség min 40 – max 60 db lőszer.
A kurzuson résztvevőknek kedvezményes áron tudunk segíteni a lőszerbe szerzésben.
Ajánlott a réteges öltözködés , meleg ruházat és esővédő.


A kurzus egy napos , a tervezett program az alábbiakban részletezve :


Helyszín a 2.sz főutat és Verőce települést összekötő út mellett található Katalin pusztai lőtér, Vác mellett , Budapesttől északra 50 km re . A lőtér rendelkezik fedett lőállásokkal  egyszerre kb 10 fő tud lőni ,szükség esetén van melegedő helyiség is .


 9:00 Érkezés reggeli, bemutatkozás , eligazítás , biztonsági szabályok ismertetése után

 9:30 Ballisztika , elméleti kérdések megbeszélése , ballisztikai programok használata , lőszerek – lövedékek tulajdonságai , céltávcsövek paramétereinek ismertetése.

11:00 Saját fegyverek csőtorkolatnál mért lövedéksebességének mérése , ezután a tanultak alapján a szükséges ballisztikai számításokat minden résztvevő részére elkészítjük közösen.

12:00 Fegyverek belövésének ellenőrzése, fegyver belövés lépéseinek a bemutatása, lövés közbeni hibák kijavítása , a pontos lövést megalapozó legfontosabb   technikák ismertetése.


13:00  Ebéd

13:30  Lövészet folytatása az állatalakos lőlapokra mindenki külön – külön lő , a célok úgy vannak kialakítva hogy nem kell kimenni a lőlaphoz , lövés után azonnal látjuk a találatot.

A résztvevők maguk döntik el hogy milyen lő-pozíciókat akarnak gyakorolni illetve mely távolságokra lőnek .

15:30 fegyvertisztítási és karbantartási ajánlások ismertetése , igény esetén a fegyverek csövének megvizsgálása speciális csőendoszkóppal .A résztvevők optimális száma 6-8 fő alkalmanként , kérem hogy minden esetben egyeztessünk az időpontokról , fix helye csak annak van aki kifizette a tanfolyam díját.
Az előzetes regisztrációt a kurzus@proshooting.hu email címre kérem eljuttatni , név, cím , telefonszám megadásával .A válasz email tartalmazza a számlaszámot ahova az összeget utalhatják , vagy személyesen is befizethetik telefonos egyeztetés után a Gyermelyi üzletben vagy más helyszínen.


A tanfolyam díja 45 000 Ft , ami tartalmaz egy meleg ebédet  , az üdítő , ásványvíz és meleg tea egész nap ingyenesen rendelkezésre áll.


A felmerült igények alapján lehetőség van futóvad lövészet illetve koronglövész kurzusok leszervezésére is , ezekben a lövészeti ágakban nagy tapasztalattal és elismertséggel bíró oktatók segítségével . Érdeklődés esetén részletek az alábbi elérhetőségek egyikén:


Tógyer Imre
Proshooting Kft
tel +36  30 9924 765
imre.togyer@proshooting.hu
www.proshooting.hu
www.longrangeshooting.hu

vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.