ProShooting Kft fegyverbolt, Vadászat, vadászfegyverek, precíziós fegyverek, fegyvertisztítás, vadászbolt - Proshooting Budapesten
06 1 321 3602
1119 Budapest Etele út 65

Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Weatherby fegyverek

Az amerikai  , és most már egyre inkább a hazai piacon is elismertségnek örvendő márka igazi kuriózumokat kínál a vadászat szerelmeseinek . A  Marc V különlegesen erős és megbízható zárszerkezete , speciális csövei , egyedülálló paramétereket felvonultató kaliberválasztéka  minden hozzáértő vadásznál előhozza a kellemes borzongást és a vágyat hogy egy ilyen fegyvert birtokoljon . A Vanguard széria azokat a vásárlókat célozza , akik egy megbízható , minden feltűnéstől mentes, pontos fegyvert szeretnének , viszont alaposabban átvizsgálva olyan minőségi megoldásokat találunk :  elsütőszerkezet , hüvelykivonó , 3 állású biztosító stb - amit csak a prémium márkáknál láthattunk eddig  . A világon nagyon kevés gyártó van , aki le meri írni hogy adott típusára 100 m en 3 cm vagy annál kisebb szórásképet GARANTÁL !! - a Weatherby Vanguard egy igazi hétköznapi hős .


Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Ajánlott termékek
Akah fémülőkés hátizsák
Zeiss Terra ED 8x42 fekete/szürke keres...
Dedal T2.380-v2 Hunter hőkamera céltá...
Jealou Fox Korpi Hunting Jacket |Vadá...
Accuracy International fegyverszíj
Sako 85 Bavarian .30-06 golyós vadá...

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.