+36 1 321-3602    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Sitka ruházat

Sitka ruházat  a Proshootingnál!

2005 ben a szükség ihlette a Sitka ruházati termékek létrehozását . A magashegyi környezetben , sokszor 1000 m szintkülönbség megtétele közben állandó küzdelemben a szélsőséges időjárási körülményekkel , erőss szél , hózápor , eső , rengeteg erőt kivesz az enberből ha hideg , nedves , átázott ruhában kell helytállnia .

Ilyen körülmények között született meg az ötlet hogy a modern technológiák felhasználásával , olyan ruházati rendszert létrehozni amelyik minden körülmény között maximális komfort mellett segíti a nehéz körülmények  között vadászó , utazó ,  túrázó embert az elemekkel vívott harcában . Az összes Sitka termék hosszú tesztelés után , valós körülmények között használva kerül gyártásra , így garantálva a vevők számára maximális biztonságot a vásárlás során .

Ennek szellemében a filozófiánk :

A  Sitka ruházatot felszerelésként használhatod ! Az érték a technológia!


Mindamellett hogy a high tech  technológiát használjuk , a tudomány legújabb felfedezéseit , gyártási technológiáit , legmodernebb szöveteit és újjításait tervezzük be és használjuk fel hogy a legjobb megoldást nyújtsuk ügyfeleink részére .  Csapatunk folyamatosan teszteli a fejlesztéseket ,  legújabb textilipari technológiákat  valós helyzetekben.

 Jelenleg ezért alkalmazzuk a GORE-TEX®,  GORE WINDSTOPPER® , PrimaLoft® és POLYGENE   anyagokat . Ezek a high-tech anyagok a vadászok és minden természetjáró részére optimális megoldást és komfortérzetet biztosítanak .

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.