+36 1 321-3602    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Hosszútávlövő alapképzés 2019 Ősz/ Tél

Hosszútávlövő alapkurzus 2019

DÁTUMOK
2019 Október 11.
2019 November 8.


A képzés azon vadászok és érdeklődők figyelmébe ajánlható , akik szeretnék megismerni és alapszinten begyakorolni az akár 300 - 400 m lövéseket ,  illetve a lövés  közben esetleg előforduló hibák kijavításában is nagy segítség lehet . Kifejezetten vadászat közben előforduló szituációkra igyekszünk felkészíteni a résztvevőket  , a feladatok úgy vannak kialakítva hogy az általánosan használt vadászfegyverekkel és 10-12 x nagyítású optikákkal is végrehajthatóak.


A szükséges lőszermennyiség min 40 – max 60 db lőszer.
A kurzuson résztvevőknek kedvezményes áron tudunk segíteni a lőszerbe szerzésben.
Ajánlott a réteges öltözködés , meleg ruházat és esővédő.

A Képzés egy napos , a tervezett program az alábbiakban részletezve

Helyszín :10 számú főút , Süttő és Neszmély település között , Campsite Éden szemben.






 9:00 Érkezés reggeli, bemutatkozás , eligazítás , biztonsági szabályok ismertetése után
 9:30 Ballisztika , elméleti kérdések megbeszélése , ballisztikai programok használata , lőszerek – lövedékek tulajdonságai , céltávcsövek paramétereinek ismertetése.
11:00 Saját fegyverek csőtorkolatnál mért lövedéksebességének mérése , ezután a tanultak alapján a szükséges ballisztikai számításokat minden résztvevő részére elkészítjük közösen.
12:00 Fegyverek belövésének ellenőrzése, fegyver belövés lépéseinek a bemutatása, lövés közbeni hibák kijavítása , a pontos lövést megalapozó legfontosabb   technikák ismertetése.

13:00  Ebéd
13:30
  Lövészet folytatása az állatalakos lőlapokra mindenki külön – külön lő , a célok úgy vannak kialakítva hogy nem kell kimenni a lőlaphoz , lövés után azonnal látjuk a találatot.


A résztvevők maguk döntik el hogy milyen lő-pozíciókat akarnak gyakorolni illetve mely távolságokra lőnek .


15:30 fegyvertisztítási és karbantartási ajánlások ismertetése , igény esetén a fegyverek csövének megvizsgálása speciális csőendoszkóppal .



A résztvevők optimális száma 6-8 fő alkalmanként , kérem hogy minden esetben egyeztessünk az időpontokról , fix helye csak annak van aki kifizette a tanfolyam díját.Az előzetes regisztrációt a
kurzus@proshooting.hu email címre kérem eljuttatni , név, cím , telefonszám megadásával .A válasz email tartalmazza a számlaszámot ahova az összeget utalhatják , vagy személyesen is befizethetik telefonos egyeztetés után a Gyermelyi üzletben vagy más helyszínen.


A képzés díja 45 000 Ft , ami tartalmaz egy meleg ebédet  , az üdítő , ásványvíz és meleg tea egész nap ingyenesen rendelkezésre áll .A felmerült igények alapján lehetőség van futóvad lövészet illetve koronglövész kurzusok leszervezésére is , ezekben a lövészeti ágakban nagy tapasztalattal és elismertséggel bíró oktatók segítségével.Érdeklődés esetén részletek az alábbi elérhetőségek egyikén!


Tógyer Imre
Proshooting Kft
tel +36  30 9924 765


vissza
Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.