ProShooting Kft fegyverbolt, Vadászat, vadászfegyverek, precíziós fegyverek, fegyvertisztítás, vadászbolt - Proshooting Budapesten
06 1 321 3602
1119 Budapest Etele út 65

Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Ravaz - Precíziós Szituációs Lőverseny időpontok!

A 2019 évben megrendezésre kerülő versenyek!

Verseny dátumok:

2019 Szeptember 28  NEVEZÉS ITT >>

2019 Október       26

2019 November   23

2019 December   28A 2019 évben , az előzetes ígéretekhez híven , meghirdetjük a Ravazdi KAEG lőtéren megrendezendő Precíziós Szituációs Kupasorozatot.Az első verseny  február 16 án lesz , aztán a tavasz folyamán még gyorsan egymás után három, a nyarat kihagyjuk , és ősszel ismét lesz négy verseny.

Előzetes verseny kiírást nem teszünk közzé , igyekszünk minél  változatosabb  feladatokat kiötleni , a cél az hogy jól érezzétek magatokat , és folyamatosan új tapasztalatokat gyűjtve közösen fejlesszük a lövész képességeinket.


A versenyeken az eddigi tapasztalatok alapján csak pár találat dönt , ezért igyekszünk a feladatokat változatosan kombinálva , több lövéssel  és mozgással szétrázni a mezőnyt. Az előző versenyeken 4 pálya és átlagban 30 lövés volt jellemző , ezt szeretnénk 5-6 pályán 40-50 lövésre kibővíteni , és a távolságokat átlagban max 600 m ig megnövelni .. Aki részt vett tudja , hogy egy gyári könnyű de pontos fegyverrel szépen  végig lehet lőni egy versenyt , az agymunka , a kondíció többet számít mint a maximális precizitás.

Az összetett értékelésben  4 versenyen elért legmagasabb   pontszámot összeadva derül ki hogy kik lesznek a sorozat nyertesei , ők nagy értékű utalványokat kapnak , illetve szponzorok által felajánlott nyereményeket .


A Proshooting Kft felajánlása  :


az első helyezettnek  1 db 100 000 ft  vásárlási utalvány

a második helyezettnek 1 db 75 000 ft  vásárlási utalvány

a harmadik helyezetnek 1 db 50 000 ft  vásárlási utalvány 

Várunk mindenkit szeretettel.

vissza
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Ajánlott termékek
Sitka Optifade Stratus kabát
Plüssfigura őzborjú
Spuhr szerelék SP-4301 34mm
Sig-Sauer P228 9mm Luger használt ...
Weawer két darabos sín Remington M700
Sig Sauer P250 használt maroklőfegyver

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.