ProShooting Kft fegyverbolt, Vadászat, vadászfegyverek, precíziós fegyverek, fegyvertisztítás, vadászbolt - Proshooting Budapesten
06 1 321 3602
1119 Budapest Etele út 65

Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Precíziós szituációs lőverseny 2018

A  versenyen résztvevő lövészek megtapasztalhatták az eddig megszokottól eltérő végrehajtást igénylő feladatok különlegességét , a pörgős , gyors pályákat   ,  az egyértelmű és azonnali értékelést . Ezeken a versenyeken  az a cél hogy  akár egy hétköznapi fegyverrel , optikával is végig lehet lőni a pályákat , a versenyző felkészültsége , helyzetfelismerése többet számít mint az extra technika.


A célok nagyrészt fém célok , amelyek a találat után automatikusan visszaállnak az eredeti helyzetükbe, illetve törékeny célok , mindegyik cél mérete megfelelően nagy , a lövésznek az adott feladathoz legmegfelelőbb pozíció , támaszték kiválasztása a legnagyobb kihívása . Már az első versenyen is láttuk hogy ugyanazon célt szinte mindannyian másként lőttük , több verseny alatt mindenkinek ki fog alakulni  hogy számára melyik a  legmegfelelőbb testhelyzet . A pályák mindig mások lesznek , tehát sem megunni sem előre rákészülni nem lehet , viszont a saját és a többi versenyző "hibáiból" nagyon sokat lehet tanulni.

Eredmények:vissza
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Ajánlott termékek
Tarvas Cal.6.5mm 130gr lövedék
Accuracy International AT Rem. 700 SA ...
Norma Diamond line .308 Win. 168 gr/10,9...
Zeiss Victory SF 10x42 keresőtávcső
Picatinny sín - Steyr Mannlicher old ...
Leica Magnus 1-6,3x24 világítópontos ...

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.