+36 1 321-3602    info@proshooting.hu
Etele vadászbolt Budapest
1119 Budapest Etele út. 65

Ballisztikai kurzus

ProShooting Ballisztikai kurzus


A ballisztikai vagy lövészeti alapkurzus kifejezetten a vadászok, illetve a precíziós vagy nagy távolságú lövészettel ismerkedni akaró társaink részére kínál lehetőséget, hogy alapfokon elsajátítsák a rendelkezésükre álló eszközök használatát 20 – 400 m közötti lő távokon.

A cétávcső gyártók felismerve hogy egyre nagyobb az igény a hosszabb lövések leadására is alkalmas optikák piacán, folyamatosan jelennek meg új termékekkel, melyek különböző megoldásokkal, de alapvetően külső, állítható tornyos lövedékesés kompenzációval, és esetleg oldalkompenzációval is rendelkező céltávcsöveket, illetve ballisztikai röppályát számító lézeres távolságmérőket jelentenek. Ezen eszközök használatához  a  szükséges minimális gyakorlati tapasztalat , a röppálya kiszámításához , az értékek korrekt megadásához illetve az összefüggések megértéséhez megfelelő mennyiségű  információ ezeken a kurzusokon átadásra kerülnek , és a beállítások a  gyakorlatban is kipróbálhatóak.

Aki ki akarja próbálni a precíziós lövészetet de nincs megfelelő felszerelése , korlátozott számban biztosítani tudjuk az érdeklődők számára.

Az importőrök jóvoltából az alábbi optikákat lehet kipróbálni ezeken a kurzusokon :

Zeiss  V8, Svarowski X5 , Minox, Nightforce , Leica , Leupold , IOR , March .

Lehetőség van a lézeres távolságmérők micro SD kártyájára saját ballisztika felprogramozása pld Leica HD .A speciális fegyverek 308 win , és 6,5 kaliberben állnak az érdeklődők rendelkezésére , akár csoportok jelentkezésére is van lehetőség , azon a napon csak velük foglalkozunk , a feltétel hogy min. 6 fő legyen a résztvevők száma. A 2018 egész évben folyamatosan lesznek kurzusok.

Továbbá 2018-ban januártól novemberig minden hónapban biztosítunk egy napot a lőtéren ahol bárki – aki megfelel a törvényi előírásoknak - lőhet 50 – 400 m távolságra , ha  a lövész igényli a segítséget a lövészetvezető ebben  is rendelkezésre áll . Minden megkezdett óra 4 000 Ft  , ha segíteni kell a belövésben + 2500 Ft / puska . A részvételt  érdemes előre telefonon egyeztetni , egyszerre kb. 8 fő tud lőni .

2018 évi kurzus dátumok!


Március             02
Március             23
Április                06
Május                11
Június                08
Július                 06
Szeptember        07
Szeptember        14
Október             05
November          09

 

Elérhetőség:

Tógyer Imre

+36 06 30 9924 765

email kurzus@proshooting.hu


Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.