ProShooting Kft fegyverbolt, Vadászat, vadászfegyverek, precíziós fegyverek, fegyvertisztítás, vadászbolt - Proshooting Budapesten
06 1 321 3602
1119 Budapest Etele út 65

Kategóriák  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Sitka ruházat

Sitka ruházat  a Proshootingnál!

2005 ben a szükség ihlette a Sitka ruházati termékek létrehozását . A magashegyi környezetben , sokszor 1000 m szintkülönbség megtétele közben állandó küzdelemben a szélsőséges időjárási körülményekkel , erőss szél , hózápor , eső , rengeteg erőt kivesz az enberből ha hideg , nedves , átázott ruhában kell helytállnia .

Ilyen körülmények között született meg az ötlet hogy a modern technológiák felhasználásával , olyan ruházati rendszert létrehozni amelyik minden körülmény között maximális komfort mellett segíti a nehéz körülmények  között vadászó , utazó ,  túrázó embert az elemekkel vívott harcában . Az összes Sitka termék hosszú tesztelés után , valós körülmények között használva kerül gyártásra , így garantálva a vevők számára maximális biztonságot a vásárlás során .

Ennek szellemében a filozófiánk :

A  Sitka ruházatot felszerelésként használhatod ! Az érték a technológia!


Mindamellett hogy a high tech  technológiát használjuk , a tudomány legújabb felfedezéseit , gyártási technológiáit , legmodernebb szöveteit és újjításait tervezzük be és használjuk fel hogy a legjobb megoldást nyújtsuk ügyfeleink részére .  Csapatunk folyamatosan teszteli a fejlesztéseket ,  legújabb textilipari technológiákat  valós helyzetekben.

 Jelenleg ezért alkalmazzuk a GORE-TEX®,  GORE WINDSTOPPER® , PrimaLoft® és POLYGENE   anyagokat . Ezek a high-tech anyagok a vadászok és minden természetjáró részére optimális megoldást és komfortérzetet biztosítanak .

Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Ajánlott termékek
MTM Case-Gard Survivor Dry Box doboz
Swedteam Grip zöld férfi vadászkeszty...
Lapua SP Mega .30 12 g/185 gr lövedék
Fiocchi 38Spec. Fiocchi FMJ 158gr ...
Warne M902/902M Sín Savage Accu Trigger...
Swarovski SLC 8x56 keresőtávcső

Honlapunk fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy csak úgy és akkor lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy.
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan árajánlatot kér társaságunktól.